Coaching

Iedereen zit wel eens vast in zijn denken of doen, of in zijn leven in het algemeen. Sommigen willen ergens van weg (stress, twijfel, negatief denken, relatie, overgewicht…) Anderen willen ergens naartoe (een andere job, harmonie in een relatie, meer zelfvertrouwen…). Als lifecoach heb ik mogen ervaren hoe mensen vanuit hun eigen kracht mogelijkheden kunnen creëren, die hun leven veranderen.

Als coach zie en hoor ik wat anderen niet zagen en hoorden. Ik help je het probleem op een heldere manier te ontleden en probeer je perceptie te verruimen. Ik werk met jouw mogelijkheden, jouw eigen kracht, waardoor confrontatie soms nodig is. Ik help jouw blinde vlekken zichtbaar te maken om zo tot de gewenste verandering te komen. Als coach zet ik je in beweging, begeleid ik jouw proces, maar laat steeds de verantwoordelijkheid van de actie bij jezelf.

Ons leven zit vol met relaties met anderen: liefdesrelaties, ouderrelaties, kindrelaties, werkrelaties… Nu en dan schudden ze ons wakker, soms raken ze een gevoelige snaar. Waarna dan verwijten en emoties volgen. Zijn anderen daadwerkelijk de oorzaak van deze vervelende emoties? Wat is ons eigen aandeel?

Door middel van mijn coaching tracht ik duiding te brengen in je ‘hoofd-hart-verbinding’. Ik help jouw denken en voelen terug te connecteren, een connectie die door onze huidige maatschappij vaak verwaarloosd, of zelfs tegengewerkt wordt. Samen brengen we deze terug in verbinding, een proces dat helend is, waardoor je je beter gaat voelen en helder gaat zien wat je wil.

Ben je op zoek naar kracht om:

# je emoties een plaats te geven
# beter te communiceren met anderen
# duidelijk leren grenzen te stellen
# conflicten te hanteren in je leven
# inzicht te verwerven in je relaties
# vertrouwen in jezelf te vergroten
# orde te scheppen in je chaos
# een positieve visie te ontwikkelen over je lichaam en gewicht
# persoonlijke groei te realiseren

Werkwijze

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur.
Gedurende een uur wordt het probleem scherp gesteld of de evolutie van het probleem besproken, waarna een oefening van een uur volgt (NLP of een transformatie proces model).
Prijs: 75€ per sessie (factuur mogelijk)