Coaching

Zit je vast in je denken of doen, of in het leven in het algemeen? Wil je weg van stress, twijfel, negatief denken, een relatie, overgewicht …? Verlang je naar een andere job, meer harmonie in een relatie, meer zelfvertrouwen …? Als lifecoach help ik je vanuit je eigen kracht mogelijkheden creëren die je leven veranderen.

Ik help je jouw probleem op een heldere manier ontleden en je perceptie verruimen. Confronterend? Soms wel. Samen maken we jouw blinde vlekken zichtbaar om zo tot de gewenste verandering te komen. Zeg vaarwel tegen beperkende overtuigingen en oude patronen, en verwelkom handige tools en nieuwe perspectieven. Ik als coach zet je in beweging en begeleid je proces, maar jij bent zelf verantwoordelijk voor de actie.

Ben jij de connectie tussen denken en voelen kwijt? Aan de hand van een helend proces herstellen we ze, waardoor je je beter zal voelen en helder zal zien wat je wil.

Onze liefdes-, ouder-, kind-, werk- en andere relaties raken gevoelige snaren en schudden ons nu en dan wakker. Gevolg: emoties en verwijten. Zijn anderen daadwerkelijk de oorzaak van deze vervelende emoties of heb je zelf ook een aandeel? Ik zoek het samen met jou uit.

Ben je op zoek naar kracht om:

# je emoties een plaats te geven
# beter te communiceren met anderen
# duidelijk leren grenzen te stellen
# conflicten te hanteren in je leven
# inzicht te verwerven in je relaties
# vertrouwen in jezelf te vergroten
# orde te scheppen in je chaos
# een positieve visie te ontwikkelen over je lichaam en gewicht
# persoonlijke groei te realiseren

Werkwijze

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur.
Gedurende een uur wordt het probleem scherp gesteld of de evolutie van het probleem besproken, waarna een oefening van een uur volgt (NLP of een transformatie proces model).
Prijs: 90€ per sessie (factuur mogelijk)

Op vrijdag werk ik bij Huisartsenpraktijk Sion te Lier (12:00 – 16:00)
Afspraak te maken op groepspraktijksion.be